Om Databolagen

45277534

Ni är specialister inom ert verksamhetsområde, vi är lönespecialister.
Vi har tagit hand om våra kunders löner sedan 1973. Under vår långa verksamhetstid har vi har utvecklat en bred kompetens inom löneområdet. Vi har erfarenhet av många olika kollektivavtal. Vi trivs i en rådgivande roll och besvarar gärna frågor inom löneområdet från våra kunder.

Lönehantering är en spännande bransch. Uppdateringar inom lagar och kollektivavtal bjuder hela tiden på förändring och nyheter. Det gör att det är både roligt och utmanande att arbeta med löneadministration. Av den anledningen har vi sedan bolaget grundades valt att enbart arbeta med löner.

Vi drivs av att ständigt utvecklas och att hitta optimala lösningar för våra kunder. Våra lönetjänster är utvecklade för att passa företag av olika storlek och med olika behov.
Vi vill göra det enkelt att outsourca lönerna. Som kund till oss ska du veta exakt vad du får och till vilket pris.

Outsourcing gör att du sparar både tid och resurser.
För att säkerställa att alla medarbetare får rätt lön varje månad, måste du eller din lönepersonal vara uppdaterad på lagar, regler och kollektivavtal. Du måste hålla i drift, service och backup av lönesystem och tidrapporteringssystem.
Som kund till oss behöver du inte tänka på kompetensutveckling av lönepersonal, programvara eller serviceavtal. Eller oroa dig för vad som händer om din lönepersonal blir sjuk eller är på semester.

Anlitar du Databolagen får ditt företag en effektiv och trygg lönehantering – året om.

Vi kan hjälpa er att spara både tid och pengar.

45284932